Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιότασε το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές γεύσεις της Βόρειας Ελλάδας με την ευγενική χορηγία της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, γιορτάζοντας το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, πρόσφερε κεράσματα, τοπικής προέλευσης λιχουδιές και άφθονο κρασί σε όσους τυχερούς πέρασαν από τα σημεία διανομής.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας δύο νέων καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε Πολίχνη και Πυλαία η εταιρεία διοργάνωσε την «Εβδομάδα Γιορτής». Από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου η ΑΒ βρισκόταν σε κεντρικά σημεία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να προσφέρει απολαυστικά κεράσματα που συνδυάζουν ιδανικά πρώτες ύλες από τους τοπικούς παραγωγούς της, αλλά και για να κεράσει κρασιά από τη Μακεδονική γη που βρίσκονται στην εκλεκτή κάβα της.
Όλα όσα έγιναν την «Εβδομάδα Γιορτής»
Το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου η ΑΒ Βασιλόπουλος πρόσφερε κεράσματα πρωινού στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας όσοι περνούσαν από το μνημείο του Λευκού Πύργου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό AB Wine Tasting. Τι περιελάμβανε αυτό; Την παρουσίαση, από εξειδικευμένο σομελιέ, της μεγάλη ποικιλίας ετικετών από τους Μακεδονικούς αμπελώνες της κάβας των ΑΒ. Όσοι παραβρέθηκαν δοκίμασαν τα εξαιρετικά κρασιά.
ab1.JPG
Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από τις 13.00 έως τις 18:00 η Πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρισε από κόσμο που έσπευσε να δοκιμάσει γλυκά ΑΒητικά κεράσματα. Η «Εβδομάδα Γιορτής» συνεχίστηκε την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, όπου από τις 15:00 έως τις 19:00, οι περαστικοί στη Δημητρίου Γούναρη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και άλλες λιχουδιές που γλύκαναν τη μέρα τους.
ab2.JPG
Η γιορτή μεταφέρθηκε και στα νέα ΑΒ στην Πυλαία και την Πολίχνη όπου κεράσματα από προϊόντα τοπικών παραγωγών προσφέρθηκαν στον κόσμο που τα επισκέφθηκε. Σημαντική στιγμή της μεγάλης γιορτής αποτέλεσαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πυλαία, την Τρίτη 24/10 το μεσημέρι, παρουσία του Δημάρχου Πυλαίας και εκπροσώπων της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και πλήθους καταναλωτών.
ab3.JPG
Οι δράσεις της «Εβδομάδα Γιορτής» κορυφώθηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στο AB MEGA (11ο χλμ Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου) όπου προσφέρθηκαν στον κόσμο όλα τα κεράσματα των τοπικών παραγωγών.
Η πρωτοβουλία της ΑΒ Βασιλόπουλος με αφορμή το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη έτυχε της θερμής αποδοχής του καταναλωτικού κοινού. Τα κεράσματα που πρόσφερε η ΑΒ Βασιλόπουλος προκάλεσαν τα χαμόγελα και τις ευχαριστίες των χιλιάδων καταναλωτών που τα γεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

VimaThess-News.gr : Το site της Εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" Θεσσαλονίκης

 VimaThess-News.gr : Το site της Εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" Θεσσαλονίκης VimaThess-News.gr Το site της Εφημε...